Postrekovače Pro-Spray

postrekovač hunter pro spray

Postrekovače Pro-Spray

Telo rozprašovacích postrekovačov je vyrobené z veľmi tvrdého ABS plastu a preto môže tento postrekovač pracovať v oblasti vysokotlakových hodnôt. Poskytuje výnimočné úspory vody a súčasne vysokú životnosť. K postrekovačom je k dispozícii celá rada nastaviteľných trysiek


Viečko postrekovača s tesnením obsahuje viac závitov ako býva zvykom u iných typov kvôli bezpečnosti a nárazovým vstupným tlakom. Je odolné proti UV žiareniu čím sa predlžuje jeho životnosť. Pri tlaku nad 0,7 bar nedochádza k žiadnemu vedľajšiemu výtoku vody okolo výsuvníka. Pri týchto postrekovačoch je možné doplniť spätný ventil, ktorý zabraňuje vytekaniu vody v prevýšení až do 3 m.


Vysokú odolnosť má postrekovač aj preto, že má rebrovanie ako na viečku tak aj na tele postrekovača. Preto sa dá bez poškodenia postrekovača po ňom prejsť záhradnou kosačkou ale aj inou ťažšou záhradnou technikou.


Postrekovače Pro-Spray predstavujú špičku v kategórii rozprašovacích postrekovačov a vďaka svojim vlastnostiam sú vhodné ako pre záhrady rodinných domov, tak aj pre verejné plochy.


Parametre


Pracovný tlak :  1,0 - 4,8 bar

Dostrek:       0,6 - 5,8 m

Spotreba vody:  0,6 - 18,6 l/min


Regulácia dostreku

 

K regulácii dostreku sa používa regulačná skrutka, ktorá je umiestnená na hornej ploche trysky. Skrátenie dĺžky dostreku sa robí doťahovaním skrutky v smere hodinových ručičiek. Zmenšiť dostrek je možné maximálne o 25%.